Carnea de pui şi ouăle sunt elixirul tinereţii?

         Dintotdeauna oamenii au căutat să afle ingredientele pentru o tinereţe veşnică , însă până acum nimeni nu a reuşit să găsească acest elixir. Totuşi, un grup de cercetători americani de la Universitatea din Boston au descoperit, în urma cercetărilor şi a studiilor efectuate, două alimente care încetinesc  procesul de îmbătrănire a creierului. Este vorba despre carnea de pui şi ouă.

woman-1146386_960_720.jpg


              În urma studiului, cercetătorii au observat că persoanele care au avut un consum mai mare de colină (vitamina B8) au înregistrat rezultate mai bune la testele de memorie. Practic creierul acestor persoane se comporta ca unul al unei persoane de 25-27 de ani, efectuând mult mai repede legături către depozitele de amintiri.

       Vitamina B8 sau elixirul tinereţii creierului care previne îmbătrânirea prematură a creierului, se găseşte în cantităţi foarte mari în carnea de pui. S-a obervat că persoanele care au avut o dietă bogată cu carne de pui prezentau un risc mai mic de a suferi de boli ale creierului asociate cu demenţa.

            Studiul a fost efectuat de Rhoda Au şi echipa sa de cercetători care au realizat cercetarea pe un eşantion de 1400 de adulţi cu vârste cuprinse între 36 şi 83 de ani. Studiul s-a derulat pe parcursul a 10 ani timp în care voluntarii au fost permanent monitorizaţi

Via clicksanatate.ro

Știri asemănătoare

Produsele noastre

Gustos și proaspăt, puiul Fermador este o alegere excelentă pentru o alimentație sănătoasă a propriilor copii și a întregii familii.

Vezi produsele

Rețea magazine proprii

Puiul Fermador îți este mereu aproape pentru că dezvoltăm continuu rețeaua de magazine proprii, cu produse întotdeauna proaspete. 

Vezi rețeaua proprie

Urmărește-ne și pe Facebook!

Fermador este puiul cu care                           ne creștem copiii.

Certificări