Indiferent de reţetele preferate, este foarte importantă cunoaşterea unor reguli simple de pregătire corectă a cărnii. Pentru o carne bine făcută (şi nu ne referim doar la cât de mult a fost fiartă sau prăjită) implică parcurgerea unor anumiţi paşi, şi anume:
După ce am ales cu grijă carnea, urmează etapa preparării, de asemenea importantă:
Aşadar, mare grijă la toate aspectele atunci când pregătiţi o gustare ce conţine carne. Aceşti paşi vor determina pregătirea în condiţii de siguranţă pentru sănătatea dumneavostreă şi a familiei a celor mai gustoare preparate din carne.
Din dorinţa de creştere şi dezvoltare continuă a societatii Fermador, la sfârşitul lunii iulie 2016, am achiziţionat activul funţional
13.09.2016 | Blog
Carnea de pui este esenţială în combaterea riscului de anemie la bebeluşi, datorită cantităţii crescute de fier pe care o conţine. Pe
18.08.2016 | Blog
Cu toţii suntem atenţi la aspectul fizic şi dorim să lasăm o impresie bună celor din jur. Un rol important în imaginea pe care ne-o creem
11.08.2016 | Blog
Pentru a limita consumul de alimente procesate este bine ca preparatele culinare prezentate mai jos să fie gătite chiar de dumneavoastră,
28.07.2016 | Blog
Fiecare părinte încearcă să îşi apropie copii şi să stabilească cu aceştia o relaţie de prietenie, iubire şi respect reciproc.
22.07.2016 | Blog
Se spune că, de cele mai multe ori dragostea trece prin stomac. Aşadar, un mod simplu şi la îndemâna oricărei femei de a arăta
14.07.2016 | Blog
Familia reprezintă locul unde ne naştem, experimentăm în primii ani ai existenţei noastre, ne dezvoltăm şi
01.07.2016 | Blog
Astăzi ne-am hotărât să împărtăşim unele trucuri în materie de gătit cu prietenii Fermador. Astfel, pe viitor dacă doriţi
23.06.2016 | Blog
La nivel mondial, carnea de pui este cea mai consumată potrivit statisticilor. Calitățile care o fac sa fie atât de populară sunt, pe
16.06.2016 | Blog
Începând cu data de 6 iunie 2016 suntem mai aproape de ieşeni cu un nou magazin Fermador în care se
10.06.2016 | Blog
Importanţa cărnii pentru buna funcţionare a organismului nu poate fi contestată, datorită conţinutului crescut de proteine de calitate
03.06.2016 | Blog
Există foarte puţine gustări care crează o senzaţie de confort, şi dă o stare de bine aşa cum o face carnea de pui. De
25.05.2016 | Blog
15 Mai este o dată foarte importantă în cadrul companiei Fermador deoarece se sărbătoreşte Ziua Internaţională a Familiei. Cum una din
09.05.2016 | Blog
Dintotdeauna oamenii au căutat să afle ingredientele pentru o tinereţe veşnică , însă până acum
08.05.2016 | Blog
Păstrezi din când în când carne de pui la congelator? O cumperi uneori direct congelată şi vrei să o găteşti imediat? Ştii
01.05.2016 | Blog
La ce eşti atent înainte să adaugi carnea de pui în coşul de cumpărături: la ambalaj, la eticheta cu termenul de valabilitate sau pur
21.04.2016 | Blog
Te gândeşti la o friptură de pui gustoasă şi fragedă care să te ajute atunci când vrei să-ţi impresionezi invitaţii
14.04.2016 | Blog
Supă? Grătar sau pur şi simplu friptură la cuptor? Indiferent de alegerea făcută pentru pregătirea prânzului sau a cinei, carnea de
07.04.2016 | Blog
Persoanele din Piatra Neamţ se pot bucura de comoditatea şi uşurinţa achiziţionării puiului Fermador deoarece am inaugurat un nou
23.03.2016 | Evenimente
La Fermador avem grijă de calitate puiului începând cu stația de incubație, continuând cu fermele de creștere, printr-o
04.06.2014 | Evenimente
Gustos și proaspăt, puiul Fermador este o alegere excelentă pentru o alimentație sănătoasă a propriilor copii și a întregii familii.
Puiul Fermador îți este mereu aproape pentru că dezvoltăm continuu rețeaua de magazine proprii, cu produse întotdeauna proaspete.