De ce ar trebui o femeie să ştie să gătească?

Se spune că, de cele mai multe ori dragostea trece prin stomac. Aşadar, un mod simplu şi la îndemâna oricărei femei de a arăta dragostea faţă de persoana iubită sau familie este să gătească ceva delicios. Să ne facem înţeleşi încă de la început, acest articol nu este un manisfest care să trimită femeia la cratiţă şi bărbatul în faţa televizorului cu o bere în mână, ci mai degrabă o argumentare logică a unor motive care să ateste importanţa pe care o are gătitul într-o familie.femeie-oala-gateste_0.jpg

Motive pentru care o femeie ar trebui să ştie să gătească:

1.      O femeie care găteşte îşi arată frumuseţea naturală

O femeie care ştie să gătească şi găteşte cu drag, va pune pasiune în mâncarea pe care o va pregăti, va adăuga astfel ingredientul secret care face diferenţa dintre o gustare ca orica alta şi o masă extraordinar de gustoasă. În acest moment un bărbat poate cântări cât de frumoasă este femeia pe care o are alături, îi râd ochii când pregăteşte o ciorbă de pui sau aruncă în silă pătrunjelul aşteptând să termine cât mai rapid? În acest moment o femeie frumoasă va fi şi mai frumoasă.

2.      O femei care găteşte este mai apreciată de bărbatul ei

Bărbaţilor le place să se laude, şi se laudă chiar şi cu reuşite care nu le aparţin. Însă, în momentul în care şoţia le găteşte puiul preferat sau o mâncare pe care o preferă şi aceasta are un gust dumnezeiesc de bun, involuntar acesta va simţi nevoia să răsplătească efortul depus de soţie. Îi va lăuda acesteia mâncarea, o va lăuda în faţa prietenilor dar mai ales în faţa prietenelor, lucrul care contează cel mai mult, nu doamnelor?

3.      O femeie care găteşte arată că îi pasă

Bărbaţii percep diferit implicarea pe care o au femeile în familie. O femeie care asigură o masă caldă şi gustoasă este o femeie care este interesată de bunul mers al relaţiilor familiale şi care se arată îngrijorată de “sănătatea soţului.”

4.  O femeie arată că nu este doar frumoasă ci mai are multe alte calităţi

O femeie care este frumoasă atrage un bărbat, o femeie care ştie să gătească  îl şi păstrează. O femeie care găteşte arată calităţi pe care poate altfel, un bărbat nu le-ar fi observat şi anume: memorie bună (toate ingredientele şi toate combinaţiile), rezistenţă (la căldură, la stat în picioare), dragoste şi grijă (faţă de activitatea în sine şi faţă de cei pentru care găteşte).

 

Ştiţi şi alte motive pentru care o femeie ar trebui să ştie să gătească?

Știri asemănătoare

Produsele noastre

Gustos și proaspăt, puiul Fermador este o alegere excelentă pentru o alimentație sănătoasă a propriilor copii și a întregii familii.

Vezi produsele

Rețea magazine proprii

Puiul Fermador îți este mereu aproape pentru că dezvoltăm continuu rețeaua de magazine proprii, cu produse întotdeauna proaspete. 

Vezi rețeaua proprie

Urmărește-ne și pe Facebook!

Fermador este puiul cu care                           ne creștem copiii.

Certificări