De ce carnea de pui este printre preferatele românilor?

kitchen-515388_960_720.jpg

    Există foarte puţine gustări care crează o senzaţie de confort, şi dă o stare de bine aşa cum o face carnea de pui. De asemenea, acest lucru este general valabil atât în rândul oamenilor simpli  care se spune că ar găti mai mult din necesitate  cât şi în rândul  marilor chefi sau bucătari celebri care ridică gătitul la rang de pasiune şi chiar artă.

 

 

     Posibil ca acest sentiment să fie alimentat şi de multitudinea de amintiri culinare pe care fiecare le are pe parcursul vieţii. “Una dintre cele mai marcante amintiri, şi probabil şi prima din viaţa mea a fost atunci când bunica a pregătit un delicios pui întreg la cuptor. Doamne ce arome! Amintirea cărnii suculente este vie chiar şi acum iar fericirea de pe chipul bunicii, când vedea pofta pe care o aveam când mâncam, îmi  crează un fior greu de descris. „ – ne tranmite unul dintre clienţii noştri.

              

15-trucuri-de-gatit-ale-bunicii.jpg

     Puiul este în topul preferinţelor culinare ale românilor deoarece este  ieftin, se găteşte rapid, carnea este una fără grăsime şi care nu doar ca  nu afectează sănătatea ci chiar aduce anumite beneficii acesteia. De  asemenea, carnea de pui  nu are un gust foarte pronunţat astfel este  şi pe placul copiilor mici. Având în vedere cât de mofturoşi pot fi unii  micuţi când vine vorba despre mâncare acest lucru înseamnă un        moment de relaxare pentru părinţi.

 

 

    Cam acestea sunt principalele motive pentru care românii preferă carnea de pui, voi mai ştiţi şi altele?

 


 

Știri asemănătoare

Produsele noastre

Gustos și proaspăt, puiul Fermador este o alegere excelentă pentru o alimentație sănătoasă a propriilor copii și a întregii familii.

Vezi produsele

Rețea magazine proprii

Puiul Fermador îți este mereu aproape pentru că dezvoltăm continuu rețeaua de magazine proprii, cu produse întotdeauna proaspete. 

Vezi rețeaua proprie

Urmărește-ne și pe Facebook!

Fermador este puiul cu care                           ne creștem copiii.

Certificări