Fermador preţuieşte familia!

  retro-1321068_960_720.jpg    Familia reprezintă locul unde ne naştem, experimentăm în primii ani  ai existenţei noastre, ne dezvoltăm şi ne formăm pentru viaţa de adult.  Astfel, putem afirma că familia este primul instrument în ghidarea  acţiunilor viitoare, în definirea binelui şi a răului, primul etalon pe care îl  vom folosi pentru cântărirea celor din exterior, şi primul învăţător în ale  vieţii.

     Familia are şi o însemnată funcţie educativă. Ea este prima instituţie de educaţie morală şi pentru copilărie este mediul educativ prin excelenţă. Familia este „cea mai necesară şcoală de omenie”. Statisticile judiciare arată că majoritatea delicvenţilor şi a celor din  instituţiile de corecţie au fost lipsiţi de o reală asistenţă din partea  familiei.

   ,,Mediul familial este unul dintre factorii care determină majoritatea  raporturilor pe care copilul le va stabili cu lumea exterioară din care va  face parte la şcoală, acest mediu în care trebuie sa se ancoreze pentru a  nu-şi petrece copilăria la periferia grupului.’’(Marie- Claude, Beliveau)

   Familia reprezintă mediul de satisfacere al nevoilor membrilor ei. In  cadrul unei familii nevoile de bază sunt transformate, astfel nevoia de  hrană devine dragostea pe care o arată părinţii faţă de copii sau  preţuirea pe care o poartă un partener faţă de altul. Un ceai cald oferit  de o mamă unui copil ce este răcit nu reprezintă doar lichidul în sine ci  grija şi îngrijorarea pe care aceasta o arată faţă de cel mic. Este evident faptul că o familie în care legăturile dintre membrii ei nu sunt de dragoste şi respect, nu poate constitui un cadru propice de satisfacere a nevoilor umane şi deci de dezvoltare normală.

                   Preţuiţi-vă familia şi nu uitaţi că în spatele unei acţiuni aparent neînsemnate se ascund de fapt grijă, iubire, preţuire, respect, valori ce nu lipsesc din cadrul unei familii.

                 Fermador preţuieşte familia  oferind acesteia produse proaspete, mama preţuieşte familia gătind cu drag, tatăl preţuieşte familia lăudând gustul pe care puiul l-a avut sau  ajutând la prepararea lui, iar copiii preţuiesc familia mâncând cu poftă tot din farfurie şi mulţumindu-le părinţilor cu zâmbete largi. 

Știri asemănătoare

Produsele noastre

Gustos și proaspăt, puiul Fermador este o alegere excelentă pentru o alimentație sănătoasă a propriilor copii și a întregii familii.

Vezi produsele

Rețea magazine proprii

Puiul Fermador îți este mereu aproape pentru că dezvoltăm continuu rețeaua de magazine proprii, cu produse întotdeauna proaspete. 

Vezi rețeaua proprie

Urmărește-ne și pe Facebook!

Fermador este puiul cu care                           ne creștem copiii.

Certificări