Fermador se extinde

FERMADOR se extinde prin achiziţionarea SC AVICOLA Iaşi-platforma Razboieni- Tg.Frumos

Din dorinţa de creştere şi dezvoltare continuă a societatii Fermador, la sfârşitul lunii iulie 2016, am achiziţionat activul funţional Tg. Frumos aparţinând SC AVICOLA Iaşi. Deşi a fost achizitionat ca fiind un activ funcţional, clădirile şi utilajele se află într-un stadiu avansat de degradare fiind necesare investiţii masive pentru reabilitarea şi modernizarea lor. Acest lucru însă, nu a scăzut entuziasmul investitorilor de la Fermador care sunt determinaţi să investească resurse financiare, timp, muncă şi pasiune pentru a aduce şi noua achiziţie la aceleaşi standarde înalte de calitate prezente până acum în cadrul societatii.

Prin investiţia de 3.264.000 euro, Fermador a intrat în posesia următoarelor active:

-Abatorul de păsări Tg.Frumos cu o capacitate de 1500 pui/oră;

-Staţia de Incubaţie nr.1, FNC, Ferma de reproducţie nr.4 din sat Războieni, comuna Ion Neculce, Iaşi;

-Ferma de păsări nr.5 şi nr.6, din sat Războieni, comuna Ion Neculce, Iaşi - cu o capacitate de 250.000 capete/serie;

-Ferma de păsări nr.7 şi nr.8, din sat Războieni, comuna Ion Neculce, Iaşi-cu o capacitate de 250.000 capete/serie;

-Ferma de păsări nr.10,din localitatea Tg.Frumos,Iaşi -cu o capacitate de 325.000 capete/serie şi Staţia de Incubaţie nr.3,Tg.Frumos.

În perioada următoare se vor face investiţii majore ce se ridică în jurul valorii de 4 milioane de euro pentru reparaţiile halelor şi dotarea cu echipamente a fermelor 5,6,7,8  şi 10. Aceste investiţii se vor întinde pe parcursul următorilor 2 ani şi vor conduce către o triplare a capacităţii de creştere a puilor de carne care în prezent este de 620.000 capete/serie. In urma modernizarii si retehnologizarii fermelor,Fermador va avea o capacitate de crestere a puilor de 1.800.000 capete/serie.

Aceste investiţii vor avea efecte benefice imediate asupra economiei locale prin crearea a 150 de noi locuri de muncă.Vor creste impozitele locale colectate de Primaria Comunei Ion Neculce si Primaria Orasului Tg.Frumos prin plata impozitelor pe teren si pe cladiri asupra acestor proprietati,precum si cresterea bugetului acestor Primarii prin plata impozitelor pe salarii a tuturor angajatilor ce vor lucra in cadrul acestor ferme.

Știri asemănătoare

Produsele noastre

Gustos și proaspăt, puiul Fermador este o alegere excelentă pentru o alimentație sănătoasă a propriilor copii și a întregii familii.

Vezi produsele

Rețea magazine proprii

Puiul Fermador îți este mereu aproape pentru că dezvoltăm continuu rețeaua de magazine proprii, cu produse întotdeauna proaspete. 

Vezi rețeaua proprie

Urmărește-ne și pe Facebook!

Fermador este puiul cu care                           ne creștem copiii.

Certificări