Piatra Neamţ se alătură celorlalte 7 oraşe în care Fermador are magazine

   Persoanele din Piatra Neamţ se pot bucura de comoditatea şi uşurinţa achiziţionării puiului Fermador deoarece am inaugurat un nou magazin.   

abator pasari piatra neamt.JPG

   Acesta este situat pe Strada Baltagului, nr. 10 B, în Piața Centralã din Piatra Neamţ şi ca toate celelalte 15 magazine vă aşteaptă să veniţi şi să vă bucuraţi de produse proaspete din care să pregătiţi preparate de excepţie. 

   Magazinul este uşor de identificat având în exterior logoul Fermador şi însemnele grafice ale abatorului toate bineînţeles în culoarea portocalie asa cum puteţi observa în imaginea alăturată.

   Vrem să ajungem cât mai aproape de clienţii noştri iar accesul la produsele de calitate să fie uşor pentru toată lumea, de aceea planul nostru de extindere va continua.

   Până vom anunţa o nouă inaugurare vă invităm în magazinul din Piatra Neamţ pentru a cumpăra puiul Fermador cu care ne creştem copiii.

Vă aşteptăm! 

 

Știri asemănătoare

Produsele noastre

Gustos și proaspăt, puiul Fermador este o alegere excelentă pentru o alimentație sănătoasă a propriilor copii și a întregii familii.

Vezi produsele

Rețea magazine proprii

Puiul Fermador îți este mereu aproape pentru că dezvoltăm continuu rețeaua de magazine proprii, cu produse întotdeauna proaspete. 

Vezi rețeaua proprie

Urmărește-ne și pe Facebook!

Fermador este puiul cu care                           ne creștem copiii.

Certificări