Sfaturi şi trucuri culinare

Astăzi ne-am hotărât să împărtăşim unele trucuri în materie de gătit cu prietenii Fermador. Astfel, pe viitor dacă doriţi rezultate de excepţie în bucătărie trebuie să ţineţi cont şi de următoarele lucruri:rotisserie-chicken-1147911_960_720.jpg

  1. Vreţi o carne de fragedă care să se topească pur şi simplu în gură? Nimic mai simplu, tot ce trebuie să faceţi este să lăsaţi carnea timp de o oră într-un vas cu lapte. Laptele trebuie dat într-un singur clocot şi amestecat cu două linguri de tărie ( coniac, wisky).  Iese o grozăvie. Încercaţi!

 

  1.  Carnea de pui va fi cu mult mai delicioasă dacă  înainte de a fi gătită este lăsată la marinat într-un vas cu iaurt si condiment. Diferenţa va fi resimţită din plin de către papilele gustative.

 

  1. Vă confruntaţi cu o carne mult prea sărată?  Este foarte simplu de desărat dacă spălaţi carnea cu apă fiartă în care s-a dizolvat zahăr pudră.

 

  1. Vreţi  să consumaţi o carne cât mai sănătoasă? Atunci nu trebuie să puneşi sare pe carnea de grătar de la început. Un alt truc este să daţi focul tare în primele momente pe urmă îl menţineţi la un nivel potrivit. Veţi reuşi să păstraţi astfel toate calităţile nutritive ale cărnii.

 

  1. Dacă vreţi să pregătiţi ficat fraged, după ce îl prăjiţi lăsaţi-l pentru 30 de minute în lapte. Va fi suuuper delicious şi fraged.

 

  1. Pentru ca omleta să fie mai pufoasă nu uitaţi să adăugaţi câteva linguriţe de apă atunci câand bateţi ouăle.

 

 

Voi ce alte trucuri culinare ştiti? Impărtăşiţi-le cu noi!

Știri asemănătoare

Produsele noastre

Gustos și proaspăt, puiul Fermador este o alegere excelentă pentru o alimentație sănătoasă a propriilor copii și a întregii familii.

Vezi produsele

Rețea magazine proprii

Puiul Fermador îți este mereu aproape pentru că dezvoltăm continuu rețeaua de magazine proprii, cu produse întotdeauna proaspete. 

Vezi rețeaua proprie

Urmărește-ne și pe Facebook!

Fermador este puiul cu care                           ne creștem copiii.

Certificări