Veste bună pentru toţi ieşenii. Am deschis un nou magazin

   

    Începând cu data de 6 iunie 2016 suntem mai aproape de ieşeni cu un nou magazin Fermador în care se pot găsi aceleaşi produse proaspete şi care nu fac rabat de la calitate.  Situat pe Şoseaua Păcurari nr.1,  Bloc 540, parter, Tronson 2 sau pentru cei care cunosc zona, vizazi de LukOil sau  în apropierea Restaurantului Moara de Foc, magazinul este al  17-lea din întregul lanţ şi al 6-lea din Iaşi.

  Magazinul respectă la fel ca toate celelalte 16 de până acum toate normele de igienă şi bun gust iar vânzătoarele sunt drăguţe şi aşteaptă cu interes să vă ajute cu produsele cerute şi informaţii utile. Elementele grafice de culoare portocalie din exteriorul magazinului ies foarte uşor în evidenţă şi vă indică magazinul Fermador în caz că îl rataţi.

fermador.jpg  Sperăm să veniţi şi în noua locaţie şi să vă bucuraţi de produsele si promoţiile pe care vi le oferim.

  Deoarece primim constant cereri pentru deschiderea unor noi magazine, planul nostru de extindere va continua, aşadar urmăriţi blogul şi pagina de facebook pentru a fi informaţi imediat când inaugurăm un nou magazin şi cine ştie, poate fi chiar în apropierea locuinţei voastre.  

  Dacă şi voi aveţi sugestii pentru noi locaţii puteţi să ni le lăsaţi  într-un comentariu pe facebook.  

Știri asemănătoare

Produsele noastre

Gustos și proaspăt, puiul Fermador este o alegere excelentă pentru o alimentație sănătoasă a propriilor copii și a întregii familii.

Vezi produsele

Rețea magazine proprii

Puiul Fermador îți este mereu aproape pentru că dezvoltăm continuu rețeaua de magazine proprii, cu produse întotdeauna proaspete. 

Vezi rețeaua proprie

Urmărește-ne și pe Facebook!

Fermador este puiul cu care                           ne creștem copiii.

Certificări