Ziua Familiei este în fiecare zi!

Există multe lucruri simple care pot face o familie mai unită.

FRM_Photo-Fata.png

Nu există conflict de nerezolvat

Dar există nenumărate legături de familie prăfuite, rude ignorate de ani buni, neînţelegeri minore transformate în rupturi ireversibile şi, în cele din urmă, regrete. Toate acestea pot fi evitate cu un pic de înţelepciune, calm şi un telefon dat la momentul potrivit.

 

Copiii au prioritate 

Venirea pe lume a unui nou membru al familiei este o imensă bucurie, dar şi o responsabilitate. Timpul dedicat copilului nu trebuie simţit ca o povară, ci ca o datorie asumată, o continuă aventură şi o investiţie în propriul viitor. Pentru că un copil crescut în spiritul „tu eşti pe primul loc” va deveni un adult care va şti să treacă, la rândul lui, pe al doilea.

 

Viaţa de familie, un alt fel de scenă 

Fiecare membru al familiei îşi alege sau primeşte un rol: deşteptul, descurcăreţul, teribilistul, timidul etc. Vine un moment când acest rol nu ni se mai potriveşte, dar pentru a fi priviţi altfel trebuie să ne şi comportăm alfel, conform noului rol revendicat. Să demonstrăm schimbarea, iar ceilalţi o vor vedea şi ei.

 

Cel mai bun membru al familiei cedează primul 

Deşi sunt poate cei mai importanţi oameni din viaţa noastră, se întâmplă ca membrii familiei să fie tocmai cei cu care avem cea mai puţină răbdare şi înţelegere. Nu trebuie să fim de acord cu totul, dar am putea încerca să le respectăm punctul de vedere şi, de ce nu, să mai lăsăm de la noi în numele unei cauze nobile — familia.

 

După chipul şi asemănarea noastră 

Deşi înţelegem că nu există doi indivizi identici, ne aşteptăm ca părinţii, fraţii să gândească în acelaşi fel ca noi sau cel puţin să ne ceară aprobarea atunci când iau decizii. Adesea, însă, suntem chiar noi cei care îi scoatem din ecuaţie şi nu ne trece prin cap să le cerem părerea. În timp, aceste pretenţii absurde duc la conflicte şi îndepărtare.

 

„Prea ocupat” nu există 

E ușor să spunem „Sunt obosit, îi sun mâine” și, fără să ne dăm seama, a trecut o săptămână, apoi o lună. Amânarea nu face bine nimănui. Vrem o relație de familie puternică, trebuie să lucrăm la asta, să depunem puțin efort, să îi oferim din preţiosul nostru timp.

Produsele noastre

Gustos și proaspăt, puiul Fermador este o alegere excelentă pentru o alimentație sănătoasă a propriilor copii și a întregii familii.

Vezi produsele

Rețea magazine proprii

Puiul Fermador îți este mereu aproape pentru că dezvoltăm continuu rețeaua de magazine proprii, cu produse întotdeauna proaspete. 

Vezi rețeaua proprie

Urmărește-ne și pe Facebook!

Fermador este puiul cu care                           ne creștem copiii.

Certificări